Camping

Op ons ruime terrein van 2 hectare hebben wij naast safari lodge tenten ook een aantal ruime kampeerplaatsen ingericht. Deze plaatsen zijn geschikt voor gasten met eigen tent, caravan of vouwwagen en zijn allemaal voorzien van stroom.
Ons kampeerterrein is verdeeld in enerzijds het kleinere veld met mooie schaduwrijke plaatsen en op minder dan 50 meter gelegen van het toiletgebouw. Anderzijds hebben wij ruime plaatsen op het grote, zonnige veld met uitzicht op het speelveld en op ongeveer 150 meter gelegen van het toiletgebouw.

Het sanitair gebouw biedt u de mogelijkheid gebruik te maken van onze douches, toiletten en wastafels. De wasmachine kunt u tegen vergoeding gebruiken. Ook is er een speciale familie badkamer aanwezig.

Op het terrein kunt u genieten van het zwembad, het speelveld, de speeltoestellen en de dieren.

Om een veilige speelplek voor kinderen te bieden en het natuurlijke karakter van de omgeving te behouden, stellen we het op prijs als u zoveel mogelijk gebruik maakt van de parkeerplaatsen, de camping is auto-vrij.

Vanwege veiligheidsvoorschriften is BBQ-en op elektriciteit en kolen niet toegestaan. Omdat wij aangesloten zijn op een gesloten septisch systeem is het lozen van chemische toiletten niet mogelijk. Ook is er geen loospunt voor campers aanwezig op ons Domaine. 

Voor onze tarieven kunt u terecht op onze tarieven pagina. Zijn er vragen over de beschikbaarheid of wilt u meer informatie, neem gerust contact met ons op.