Gîtes

Naast het woonhuis zijn in de voormalige ‘grange’ (hooischuur), 3 gîtes gebouwd. Deze gîtes zijn volledig ingericht met een badkamer met daarin een douche, toilet en wastafel, een keuken, zithoek, een eethoek en een tuinset.  Twee gîtes zijn ingericht voor 5 personen en hebben elk 2 ruime slaapkamers op de eerste verdieping. De 3e gîte is ingericht voor 6 personen en heeft 3 slaapkamers.

Alle gîtes hebben een eigen ingang en terras. Terwijl er in de gîte alle rust en ruimte voor jezelf is, kun je op het terrein genieten van het zwembad, de speeltoestellen, speelveld en onze dieren. Dus een goede plek voor het hele gezin, familie en vrienden!

Heeft u geen zin om te koken, geen probleem! Wij verwennen u graag! Wij serveren ontbijt en diner.

Vacherie

De Vacherie is een leuke en gezellig ingerichte gîte voor 5 personen. Een huiskamer met open keuken en toilet beneden. Boven zijn er twee slaapkamers, één met een tweepersoons bed en een vrolijke kinderkamer met drie bedden. Verder is er boven een badkamer met douche en wastafel.

Porcherie

De Porcherie is een leuke en gezellig ingerichte gîte voor 5 personen. Een huiskamer met open keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel op de benedenverdieping. Boven zijn er twee slaapkamers, één met een tweepersoons bed en een vrolijke kinderkamer met een stapelbed en een los 1-persoons bed.

Bergerie

De Bergerie is een leuke en gezellig ingerichte gîte voor 6 personen met een grote woonkeuken, huiskamer, een badkamer met douche, toilet en wastafel. Boven zijn er twee 2-persoons slaapkamers en een knusse 2-persoons bedstede. 

Voor onze tarieven en beschikbaarheid kunt u terecht op onze tarieven pagina. Zijn er vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact met ons op.